Kontorutleie

Livshuset ligger i Gamle Ski Hotell i gågata i Ski sentrum. Livshuset består av 5 kontor,felles venterom med kjøkkenkrok og toalett. For tiden blir fellesrommet benyttet til felles lunsj kl.11.15 -11.45.

For tiden har vi to kontor som er delvis ledig. Fra og med 1.4.19 vil kontor B og D stå helt ledig.

Kontor B er på 12.7 kvm. Ledig fra 1.4.19. Kontoret har utsikt over Ski Rådhus. Kontoret har utbedret lydisoleringen sommeren 2017. Lufting gjennom vindu. For fulltidsleie koster kontoret kr.4200 pr.mnd.

Kontor A er for tiden ledig på onsdag, torsdag og fredag. Kontor A er innredet med to gode stoler,bord og skap. Utsikt mot Ski rådhus.For tiden leier det terapeuter på kontor A. Kontoret koster kr.1000 pr.faste dag pr.mnd.

Kontor C er ledig på mandager og torsdager. Kontoret er delvis innredet med skap og stoler. Utsikt mot gågata. For tiden leier det massør,akupunktør og terapeut på kontor C. Kontoret har fått laftet ut tre vegger og nye gipsvegger og malt i 2017.Kontoret koster kr.1000 pr. faste dag pr.mnd.

Kontor D blir helt ledig fra 1.4.19. Kontoret kan leies på heltid eller deltid. Kontoret er på 12.4 kvm. Hvis du leier det på heltid har du muligheten til å innrede kontoret slik du selv ønsker det.Kontor D har utsikt over gågata. Det har fått utbedret lydisolering og ny lydtett dør. Kontoret koster kr.4200 pr. mnd.

For tiden er det gestaltterapeuter, psykolog, psykiater, massør, akupunktør og veileder som leier. Andre yrkesgrupper er velkomne. Kontoret ligger i 2. etg. uten heis.

Ønsker du å leie kontor ta kontakt.
Telefon: 924 64 898

Adresse: Livshuset, Idrettsveien 6, 1400 Ski. Kontoret ligger i gågata, Ski sentrum.
2 minutter fra Ski stasjon, med buss og togforbindelse.
Direkte tog fra Oslo tar ca 20 minutter.
Parkeringsmuligheter i nærheten, mot betaling. Inngangen ligger i bakgården.
Det er skiltet med Livshuset.

Du/dere er velkommen til å ta kontakt