Åpent kontor - Terapi over nett og telefon - Utendørsterapi

Jeg åpner kontoret igjen tirsdag 2.februar. Hvis det er et krav om munnbind etterfølges dette. Vi holder 2 meters avstand under hele timen. Kom gjerne rett til timen, da unngår vi bruk av venteværelset. Jeg lufter og spriter over, etter hvert besøk.Ønsker du terapi over nett? Da sender jeg invitasjon over Teams. Noen ønsker terapi over telefon - du velger det som er best for deg. Utendørsterapi, er et alternativ.

Pga smittesituasjonen i Nordre Follo har jeg valgt å stenge kontoret frem til 31.1.21.

I perioden frem til 31.1 tilbyr jeg terapi over nett og telefon. Hvis du ønsker å prøve ut utendørsterapi er det mulig. Det er spådd sol,kaldt og oppholdsvær i uke 4. Kle deg godt,Jeg tar med ved til bålet og sitteunderlag. Jeg har lov til å holde oppe så lenge vi bruker munnbind og holder avstand.Jeg velger likevel å avvente situasjonen frem til 31.1. Jeg har ledig kapasitet til å ta inn nye og gamle klienter i individuell terapi, parterapi og gruppeterapi. Gruppeterapien har oppstart mandag 15.1 kl.17.00 -19.30. Gruppa går over 5 ganger. Jeg har leid lokaler på Yopila i Ski, der er det god plass. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. Annki Daudon Mobil 92464898, adauden@online.no

 

 

Stolene står med lenger avstand fra hverandre,minimum 2 meter

 

Jeg følger smittevernkravene fra helsemyndighetene.
21. april åpner jeg opp igjen kontoret mitt på Livshuset. Kontoret er på 20 kvm og stolene vil bli satt i minimum 2 meters avstand fra hverandre. Vi holder avstand gjennom hele timen. Flater og dørhåndtak vil bli vasket mellom hver klient. Det står antibac ved inngangen og på kontoret. Takk for at du bruker antibac før du går inn i lokalet! Jeg åpner dørene 5 minutter før hver klient,så du slipper å tilbringe tid på venteværelse. Hvis en av oss har symptomer, utsetter vi timen, evt. har timen over nettet.  Jeg tilbyr også terapi over en godkjent nettplattform og over telefon. Vi har vaskerutiner på Livshuset.
I november 2020 startet jeg opp med utendørsterapi,som et alternativ til terapi på kontoret. Vi bruker skogen i Ski/Ås
Terapi over nett og telefon for de som ønsker det

Utendørsterapi med hest starter opp vinter/vår 2021

 

Velkommen til nye og gamle klienter! Jeg har for tiden ledig kapasitet.