Nyhetsbrev januar 2022

«Yoga, Mindfulness og det motsatte» – Lørdag 29.10.22 på Yopila, Jernbaneveien 6, 1400 Ski.

Rita Bråten, yogalærer og eier av Yopila i Ski sentrum og gestaltterapeut Annki Daudon ønsker velkommen til en to timers treningsøkt for økt bevissthet av hva som foregår på innsiden av hodet og i kroppen. 

Mer informasjon kommer. Du kan allerede nå ta kontakt for påmelding. 

________________________________________________________________

I august 2021 flyttet jeg til Jernbaneveien 6B, i Ski sentrum. Kontoret er større og mer smittevernvennlig. Jeg stortrives i nye lokaler. Lokalene ligger ca 2 minutters gange fra Ski nye jernbanestasjon.

_________________________________________________________________

Merverdiavgift på alternativ behandling

I 2021 ble det dessverre 25% MVA på alternativ behandling.  Gestaltterapi går innunder alternativ behandling, da utdannelsen ikke gir autorisasjon. Gestaltterapiutdanningen ved Norsk Gestalt Institutt, er en offentlig godkjent Høyskoleutdanning. Jeg har studiepoeng tilsvarende en Mastergrad. En studie fra England, viser at gestaltterapi er like virksom som andre behandlinger innen offentlig helsevesen. Studien er tilgjengelig på lenken: https://www.britishgestaltjournal.com/fea…/2014/10/24/core
Vi har også et vitenskapelig tidsskrift, Norsk Gestalttidsskrift (på nivå 1).

_________________________________________________________________

Hesteassistert terapi i  skogen i Ski/Ås.  

Dette er et individuelt tilpasset tilbud. Alt foregår fra bakken og du trenger ingen erfaring med hest fra tidligere. Tilbudet kan også tilpasses grupper. Jeg bruker min egen islandshest i individuelt tilpasset hesteassistert terapi. 

Hesteassistert terapi på Billitt gård – Høst/vinter 2022.

Jeanett Lysell og jeg planlegger å ha en helg med hesteassistert terapi. Vi har tidligere god erfaring med virkningen av dette arbeidet. Vi benytter da hennes hester på Billitt gård. Dato er foreløpig ikke satt. Ta kontakt ved interesse.

Temaer som kan være godt egnet til hesteassistert terapi;

– hvordan tolke omgivelsene/ ta inn omgivelsene

–  mestring

– grenser

–  kropps bevissthet

– regulere stress og ubehag

– tilpasning

–  eksponering ifm sosial angst 

– tilstedeværelesestrening m.m. 

Hesten gir umiddelbar tilbakemelding på det som skjer her og nå. All kontakt med hesten foregår fra bakken. Du trenger ingen hesteerfaring fra tidligere.


Utendørs terapi
Utendørs terapi kan tilrettelegges for enkeltindivider og  grupper. Jeg leier et sted i skogen, hvor det er en liten gapahuk med bålplass.

Vennlig hilsen Annki Daudon www.annki-gestalt.no
Mobil 92464898
Mail adauden@online.no